JEDNIČKA V BOJI PROTI PODZIMNÍM NEDUHŮM

21.11.2011 10:01

Chřipka přichází každý rok a pokaždé jí onemocní statisíce marodů. Bojujte proto proti chřipkovým nemocem s předstihem. Prevence je totiž nejlepší lék. A my víme, jak na to:

ECHINACEA neboli třapatka či terčovka nachová je snad nejznámějším stimulantem imunitního systému. Neovlivňuje přímo viry a bakterie v těle, ale aktivuje nespecifickou imunitu, tedy tělu vlastní a přirozenou, a to velmi rychle, v podstatě do hodiny po užití echinacey je tělo připraveno k boji. V době chřipkové epidemie je tedy nenahraditelná. V našich apatykách a na e-shopu je k dostání ve formě lihové tinktury - extrakt TERČOVKA NACHOVÁ (50 ml, Kč 80,--). Ovšem pozor - je třeba začít ji tedy užívat už před vypuknutím epidemie a po třech týdnech je nutno kúru na měsíc vysadit. Doporučené dávkování: dospělí 2-3krát denně 10-20 kapek, děti od 3 let 1-2krát denně 10 kapek do 200 ml vhodného nápoje.

RAKYTNÍK - oranžové plody rakytníku řešetlákového obsahují desetkrát více vitamínu C než pomeranč, vitamíny A, D, F, K a vitamíny skupiny B, flavonoidy, ale i látku, která se v těle přeměňuje na hormon štěstí serotonin. V lidovém léčitelství se používá pro léčení chorob z nachlazení, při nejrůznějších virózách a angíně. Je samozřejmě také užitečný při rekonvalescenci.  Ideální je ve formě čaje, sirupu nebo džusu, které samozřejmě najdete v naší nabídce e-shopu: RAKYTNÍKOVÝ SIRUP, RAKYTNÍKOVÝ SIRUP DIA, RAKYTNÍKOVÝ SIRUP S MEDEM, TROPICKÁ SMĚS S RAKYTNÍKEM, RAKYTNÍKOVÝ ČAJ. A co je dobrá zpráva i pro maminky - rakytník lze bez obav užívat v těhotenství i při kojení - tedy v době, kdy je spousta jiných rostlin a bylin ve stravě zapovězena.

Navštivte náš e-shop a objednejte si již dnes.